Verwijspraktijk kaakchirurgie

Kariem is werkzaam als kaakchirurg in de verwijspraktijk kaakchirurgie van Mondzorgcentrum Neede. Hij werkt uitsluitend op verwijzing van Uw eigen tandarts.

Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor alle kleine kaakchirurgische behandelingen. Wij beschikken over moderne apparatuur en materialen om de behandelingen volgens de nieuwste technieken uit te kunnen voeren.

Tand-/Kiesverwijdering
Helaas is een tand/kies soms niet meer te redden. Dan dient deze verwijderd te worden. ... lees meer
Implantaat
Een ontbrekende tand/kies kan vervangen worden door een kroon/brug op een implantaat/implantaten. Kariem werkt met het nieuwste type implantaat van de firma Straumann en Camlog... lees meer
Wortelpuntbehandeling
Soms blijft er, ondanks het uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling, een ontsteking aan een tand/kies aanwezig. Deze ontsteking kan verwijderd worden door het uitvoeren van een wortelpuntbehandeling. Kariem werkt met het hoogstaande materiaal MTA. ... lees meer
Narcose
Bent U geheel gezond en wilt U graag Uw kaakchirurgische behandeling in narcose laten plaatsvinden? Dit kan in onze praktijk één keer per maand. ... lees meer

 

Tarieven

Wij hanteren de door de NZA vastgestelde tandartstarieven/UPT-codes. De tarieven voor tand- en kiesverwijdering zijn lager in een tandartspraktijk dan in het ziekenhuis op een kaakchirurgische afdeling. Het prijsverschil is al gauw zo’n 85 euro bij verwijdering van 1 tand of kies. Bij verwijdering van meerdere tanden of kiezen en/of het maken van röntgenfoto’s loopt dit verschil nog verder op.

Veel patiënten hebben een aanvullende tandartsverzekering, waarbij tand- en kiesverwijderingen worden vergoed zonder eerst betaling van het eigen risico van minimaal 385 Euro. Wij mogen/kunnen niet declareren met ziekenhuiscodes. Een behandeling is patiënt-specifiek en er kan daarom geen begroting vooraf worden gemaakt zonder U eerst gezien te hebben.

Wenst U behandeling in narcose? Ook dat is mogelijk. Wij huren zo’n 6x per jaar een anesthesist met anesthesiemedewerker in. Met een aantal grote zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten, zodat de narcosekosten vergoed worden. Hebben wij geen contract met uw zorgverzekeraar, dan zijn de narcosekosten voor eigen rekening. 

 

Momenteel is de praktijk gesloten ivm onze zomervakantie.
Vanaf maandag 16 augustus is de verwijspraktijk kaakchirurgie weer geheel en de tandartspraktijk gedeeltelijk geopend. Vanaf maandag 23 augustus is ook de tandartspraktijk weer volledig geopend.
Vanaf maandag 16 augustus zijn wij weer telefonisch en per e-mail bereikbaar.
Bij spoedgevallen kunt U contact opnemen met de TandartsenPostTwente in Enschede. Het telefoonnummer is 053-7920040.

06 1549 4702 (ma/woe/vrij van 8.00-12.00u, di/do van 8.00-12.00u en 13.00-16.30u) Instructievideo’s