Over ons

Mondzorgcentrum Neede is een moderne tandartspraktijk en verwijspraktijk voor kaakchirurgie in één. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan onze praktijk zo relaxt mogelijk te maken.

Over de praktijk

Tandarts en kaakchirurgie onder 1 dak

De praktijk bestaat uit vier behandelkamers met één wachtkamer voor de tandartspraktijk en één wachtkamer voor de verwijspraktijk kaakchirurgie.

Onze werkwijze

Persoonlijk, rust, vaste behandelaar

Deze drie woorden zijn erg belangrijk in onze praktijk. Wij zullen er als team voor zorgen dat Uw behandeling zo prettig mogelijk verloopt. Wij plannen ruim de tijd in om U zo zorgvuldig mogelijk te helpen. Persoonlijke aandacht voor U als patiënt vinden wij zeer belangrijk. Doordat het team van behandelaars niet groot is en niet groot zal worden, krijgt U als patiënt te maken met een vaste behandelaar.

 

Het team

 

Noortje IJpelaar
Tandarts
Noortje IJpelaar
Tandarts

Noortje is in januari 2006 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij woont in Haakbergen samen met haar man Kariem en hun twee kinderen: Lize (2013) en Jules (2015). Haar hobby’s zijn hardlopen, uit eten gaan, reizen en lezen. Noortje is lid van de KNMT, het KRT en de NVOI. BIGnr 59065148202.

Kariem Mizbah
Kaakchirurg
Kariem Mizbah
Kaakchirurg

Kariem is in juli 2005 cum laude afgestudeerd als tandarts en in 2009 als arts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2014 heeft hij zijn opleiding tot Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurg afgerond en werd hij geregistreerd als erkend implantoloog van de NVOI.
Kariem woont in Haaksbergen samen met zijn vrouw Noortje en hun twee kinderen: Lize (2013) en Jules (2015). Zijn hobby’s zijn fitness, reizen en koken.
Kariem is lid van de KNMT, NVMKA, NVD en de NVOI. BIGnr 89064035402.

Mandy Reijnders
Preventie-assistente
Mandy Reijnders
Preventie-assistente

Mandy is in juni 2019 afgestudeerd als tandartsassistente aan het ROC van Twente.
Zij heeft haar opleiding tot preventie-assistente in mei 2021 voltooid.
Zij woont in Haaksbergen. Haar hobby’s zijn op stap gaan met vriendinnen, bakken en winkelen.

Janne Ottenschot
BBL-stagiaire Assistente
Janne Ottenschot
BBL-stagiaire Assistente
Loes Hogenelst
Preventie-assistente
Loes Hogenelst
Preventie-assistente

Loes heeft in juni 2017 haar diploma tandartsassistente behaald. In 2019 heeft zij de opleiding tot preventie-assistente voltooid. Zij woont samen met Mark in Haaksbergen. Haar hobby’s zijn wandelen, shoppen en afspreken met vrienden.

Onze praktijk

Momenteel is de praktijk gesloten ivm onze zomervakantie.
Vanaf maandag 16 augustus is de verwijspraktijk kaakchirurgie weer geheel en de tandartspraktijk gedeeltelijk geopend. Vanaf maandag 23 augustus is ook de tandartspraktijk weer volledig geopend.
Vanaf maandag 16 augustus zijn wij weer telefonisch en per e-mail bereikbaar.
Bij spoedgevallen kunt U contact opnemen met de TandartsenPostTwente in Enschede. Het telefoonnummer is 053-7920040.

06 1549 4702 (ma/woe/vrij van 8.00-12.00u, di/do van 8.00-12.00u en 13.00-16.30u) Instructievideo’s